10 Щури Идеи за Подарък за Приятел

Приятел – това е човекът, който не те оставя да правиш тъпи неща… сам. Който не се интересува, дали къщата ти е чиста, а дали в нея има бира. И с който можеш да говориш за всичко… включително и за това, какви подаръци да избереш за своите близки. Но когато наближи неговия собствен празник, за жалост няма как да разчиташ на помощта му в избора си на подарък. Затова, обаче можеш да разчиташ на нашата помощ, защото в тази статия ти предлагаме 10 уникални идеи за подарък за добър приятел!

Чаша за кафе и чай „I’m with stupid”

9.00лв. с ДДС

Ако си чувал старата мъдрост „Ако приятелите не ти се подиграват, значи не са ти приятели”, ще оцениш идеята на тази уникална чаша! Чашата за кафе „I’m with stupid” изглежда напълно стандартно и неподозрително, но само докато не я надигнеш. Тогава чашата ти ще посочи, кой е “stupid”.

Чаша за кафе със среден пръст

24.00лв. с ДДС

Подарък, който само истински приятел би ти подарил, защото другите едва ли ще посмеят. Това е тази чаша за кафе със сюрприз на дъното. 😀

СВЕТЕЩИ, ПАРТИ ОЧИЛА ЗА ДИСКОТЕКА

Светещите, парти очила за дискотека са способни да превърнат всеки в център на купона! Те са супер мултифункционални – могат да послужат за непринудено завързване на разговор, за лесно откриване на пиян приятел в тълпата, както и за постигане на „блестяща” или по-скоро светеща визия. Притежават вградена, презареждаща батерия и вграден еквалайзер, благодарение на който LED светлините им се движат в ритъма на музиката.

МАГНИТЕН ДАРТС С ПИЕНЕ НА ШОТОВЕ

24.00лв. с ДДС

Ако най-добрият ти приятел обича да играе дартс или пък да пие алкохолни шотове, дартса с пиене на шотове ще е подарък, който със сигурност ще ползва. А партито по случай рождения му ден – перфектен повод за това.

ДИСПЕНСЪР ЗА САПУН – НОС

25.00лв. с ДДС

Малко смях в банята никога не е излишен. А с този духовит подарък той е гарантиран. Този диспенсър за сапун с форма на гигантски нос ще разсмее ако не с вида си, то с начина на употреба. За да го използваш трябва да го стиснеш и течният сапун ще потече… познай къде…? През ноздрата, разбира се!

АЛКОХОЛНА МАНЕРКА XXL

Нестандартни Чаши

Алкохолна манерка XXL (1,8л.)

46.00лв. с ДДС

Никога не подценявай способностите на приятел – особено способностите му да пие. С гигантската, алкохолна манерка за подарък и без това няма как да го направиш. Тя събира почти 2 литра алкохол, така че е подходяща не само за декор, но и за съхранение на ракия, уиски и други концентрирани напитки.

ШПАТУЛА ЗА БАРБЕКЮ “МАЧЕТЕ”

Кухненски Подаръци

BBQ Шпатула “Мачете”

39.00лв. с ДДС

Ако най-добрият ти приятел не е вегетарианец, можеш да го изненадаш с тази креативна и практична шпатула за BBQ – Мачете, която притежава и вградена отварачка за бутилки бира.

СТЪКЛЕНА БУТИЛКА ЗА АЛКОХОЛ – ЩУРМОВАК

„Приятел е този, който знае всичко за теб и въпреки това те харесва” 😀

Ако имаш приятел – фен на “Междузвездни войни”, с тази стъклена бутилка за подарък, ще му покажеш, че не само помниш любимия му филм, но и си намерил нещо специално за подарък.

БАСКЕТБОЛ ЗА ТОАЛЕТНА

30.00лв. с ДДС

Приятелите са тези, които ни спасяват от скуката. Ще спасиш приятел от скуката в тоалетната с този баскетбол за тоалетна, за подарък!

ДИСПЕНСЪР С КАМЕРА ЗА ЛЕД

65.00лв. с ДДС

Ето и един подарък за всеобщо благо – диспенсър за бира с охлаждаща камера! Добрият приятел мисли за твоето добро, а какво по-добро от студената бира, която ще си сипваш от този интересен диспенсър?!

За още уникални идеи за подарък за приятел, разгледай категорията „Подаръци за мъже”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *