10 уникални подаръка за 8-ми март

Ден на Жената

Уважаеми мъже, макар денят на жената да е още доста далеч, ние решихме по-отрано да Ви дадем идеи за подарък за Вашата нежна половинка.

И макар да знаем, че запазената Ви марка е букет с цветя, ще добавим към него нещо по-ексцентрично, функционално, и най-важното – подходящо за дамата, която ще го получи. Епитетът подходящо отнасяме не само към предназначението на подаръка, но и подходящо от гледна точка на взаимоотношенията Ви с въпросната дама. Ето и нашите предложения:

Среща в киното1. Билети за кино или театър. Ако любимата Ви е страстна почитателка на театъра, може да й подарите билети за някоя постановка, на която да отидете двамата, разбира се. Далеч по-съвременен вариант на този подарък е кино билетът, който може да сложите в закачлива, малка кутийка за подарък.

 2. Персонализиран подарък. Идеята не е лоша, но ако ще поръчвате тениска или чаша с нейното име и снимка, посланието Ви ще й прозвучи от рода на „Ти си влюбена само в себе си!”. Затова, ако ще подарявате персонализиран подарък, то нека снимката и името да са Вашите, или поне и на двама Ви.

3. Кухненските електроуреди също стават за подарък, макар този избор често да се оценява като високорисков. За да направите такъв подарък трябва да сте убедени, че Вашата половинка е домошарка и нейното хоби е готвене, например. В противен случай, един такъв подарък, би развалил настроението й. Въпреки всичко, добър съвет е да оставите този род подаръци за някой друг, като баба ви, например, която би била особено щастлива с нов комплект за готвене на любимото и ястие в гювече.

4. Сувенири. Пепелник или луксозна запалка, дигитална рамка за снимки или фотоалбум, свещник или друг сувенир, са подходящи за Вашите колежки, но не и за половинката Ви. Когато избирате подарък за колежка, внимавате със скритите послания и заложете на нещо непретенциозно и обикновено, като нова флашка например или луксозен химикал.

5. Сексапилно бельо. Колкото и да е тривиално, няма по-подходящ подарък за любимата жена, от комплект съблазняващо, секси бельо. По този начин, ще зарадвате и себе си – ще получите една незабравима и изпълнена с приятни емоции и страст, нощ.

Романтична Вечеря6. Вечеря. Всяка дама ще бъде приятно изненадана, очарована и даже удивена, ако на осми март, я посрещнете вкъщи с подредена маса, запалени свещи, и приятна музика. Очарованието на този подарък не е ястията за вечерята да са приготвени от Вас, по-важното е да са вкусни и подбрани по нейн вкус. Затова, ако не сте убедени в кулинарните си умения, поръчайте от някой кетъринг или от близкия ресторант.

7. Козметика. Подобно на облеклото, трябва много да внимавате. В никой случай не купувайте нещо, което не сте сигурни, че половинката Ви използва, макар и продавачката в магазина да Ви убеждава в противното. Ако ще купувате крем или шампоан, по-добре недейте. Парфюмите са най-добрият вариант от тази група.

8. Диск с любима музика. Ако песните са романтични, този подарък е подходящ за половинката Ви. Ако пък дъщеря Ви харесва рок, може да й подарите новия албум на любимата й група.

9. Модерни дрехи. Ако сте решили да изненадате половинката си с модерно облекло, избирайте много внимателно – както видът на дрехите, така и техния размер. За да не сгрешите, може тайничко да отворите гардероба на Вашата приятелка или съпруга, и да видите кой размер са любимите й блуза или дънки. Такъв подарък е подходящ и за дъщеря Ви, племенницата или друго близко момиче, в тийнейджърска възраст, но Ви съветвам, да го избирате заедно с Вашата половинка.

10. Черешката на тортата – Pet Tree. Вече споменахме романтичната вечеря, така че ще се изненадате да разберете, че черешката на тортата не е храна. Предлагаме Ви една изключително интересна алтернатива на така познатия букет цветя. Екстравагантен аксесоар за телефон, който се състои от миниатюрно, живо цвете, намиращо се в прозрачна капсула – един вид собствена еко-сфера, в която расте докато дойде време да се присади. Един безспорно уникален подарък, преодоляващ единствения недостатък на традиционния букет с цветя, а именно факта, че растението не умира, а е живо и може да си го отгледаш, както и да носиш навсякъде със себе си преди това.

Pet Tree

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *