10 Забавни, Парти Игри с Пиене, за Подарък

Ако мислите, че забавните игри за възрастни са мит, почакайте да видите идеите в тази статия! Рожден ден, коледно, новогодишно или офис парти – какъвто и да е повода за купон, с тези 10 забавни, парти игри ще купонясвате до зори! Освен креативен начин да се забавлявате в компания, следващите парти игри с пиене са и най-подходящите подаръци за парти. С тях не просто ще зарадвате приятно домакина на купона, но и ще откриете, че комбинацията от приятели, игри и пиене на шотове е точната рецепта за незабравимо парти.

Алкохолен, парти дартс с чашки

24.00лв. с ДДС

Както при стандартната игра на дартс, тук целта е да сте точни. Но ако не сте, санкцията е жестока – пиене на шотове. Най-добрият ход е да се целите в сектора от мишената, който ви дава правото да изберете, кой от компанията ви да пие шот. Ако не сте особено точни, може да се прецакате сами. Но едно е сигурно – който и да победи, всички ще се забавляват. Въпреки, че комплектът включва 4 броя шот чашки, в играта могат да участват неопределен брой хора, което я прави идеална за всяко събиране – от грандиозно коледно парти с десетки души, до парти в тесен кръг в петък вечер.

Не се сърди човече с шотове

Не се сърди, човече с шотове” е една от любимите ни парти игри с пиене. За съжаление обаче, в нея могат да участват само 4-ма души наведнъж. Това е недостатък, ако компанията е голяма, защото със сигурност всички ще искат да участват в играта, щом узнаят правилата. В тази пиянска версия на „Не се сърди, човече” целта е да закарате „пионките си” (чиято роля се играе от мънички чашки за шотове) до къщичката в средата на игралната дъска, с минимален брой връщания в началото. Защото всеки път, щом чашките ви бъдат ударени от противников играч, ще трябва да изпиете алкохола в тях.

Алкохолна игра – Battleshots

Нещата стават още по-сериозни с играта „Battleshots” или „Бойни шотове”! Тази парти игра е подходяща за двама. Играчите разполагат шотовете си на игралното поле, а целта е да познаят позициите, избрани от противника. „Потопените” чашки, естествено, трябва да бъдат изпразнени от своя притежател. Първият, останал без чашки на полето, губи играта … а вероятно и трезвеността си.

Алкохолна надпревара

Алкохолна надпревара е парти игра, която въвлича лесно всички. Играе се с 52 специални, състезателни карти и четири стъклени, шот чашки. Играчите в състезанието за 4-ма, но неопределен брой хора могат да залагат, кой ще бъде победител. Кой ще спечели играта се определя от късмета и картите, които се разкриват в последствие. А тези, които са заложили на губещия – разбира се, ще пият шотове.

Парти игра „Алкохолна рулетка”

25.00лв. с ДДС

Алкохолната рулетка е сигурен начин да повишите градуса на купона и бързо да вдигнете настроението. Има два варианта за игра – за професионалисти и за аматьори (в пиенето). В първия вариант, 16-те шот чашки на рулетката се пълнят с различни видове напитки. Играчът на ход завърта колелото на рулетката и хвърля двете топчета от комплекта. След като двете топчета се спрат на две числа, играчът взима шот чашките, кореспондиращи с номерата, които са се паднали, смесва съдържанието им и ги изпива. Във втория вариант на играта, половината от шот чашките се пълнят с алкохол, а останалата част – с безалкохолно или вода. Играчът хвърля само едното топче и изпива съдържанието на чашката със съответното число, на което топчето е спряло.

Баскетбол с шотове

Купоните без въздържатели са голяма рядкост. Винаги ще се намери някой, който не иска да пие, защото утре има работа, боли го глава или си е измислил друго оправдание. Е, ако сте сръчни и прецизни, вече може да въвлечете този индивид в купона, с помощта на пиянската парти игра „Баскетбол с алкохолни шотове”. В играта могат да участват неограничен брой хора, а най-кадърният от тях, ще напие всички други. Играчите се редуват да стрелят, а този който е на ход номинира други 2-ма като жертви. Ако вкара кош, избира кой от жертвите да пие. А ако пропусне, следващия е наред.

Игра с пиене „Tipsy Tower”

25.00лв. с ДДС

Tipsy Tower” е страхотна игра за купони, в която може да участва цялата компания. Комплектът за игра включва 64 дървени блокчета, с надписани инструкции и 4 стъклени шот чашки. Но нищо не пречи да добавите още толкова чашки, колкото хора ще участват в играта. Играта започва с подредена с плочките кула на 20 етажа. Играчите се редуват да премахват плочки от кулата, като внимават да не я съборят и използват само едната си ръка. След като си изберат и изтеглят плочка, прочитат указанието, написано на нея и го изпълняват. Указанията могат да затруднят играча по-нататък в играта, тъй като включват пиене на шотове и други щуротии. Този, който събори кулата, губи играта и изпива шота в чашката си.

Алкохолна игра „Чук и кула”

Парти Подаръци

Парти Игра „Шот и Чук“

35.00лв. с ДДС

Алкохолната, парти игра „Чук и кула” е страхотно забавление за хора без задръжки, защото включва предизвикателства, от които спокойно може да се изчервите. Като например: да изпеете песен, да разкажете виц или да изиграете пилешкия танц. В допълнение към това, може да ви се наложи да изпиете шот, да направите 20 лицеви опори или в най-добрия случай, да изберете приятел, който да прецакате да пие.

Алкохолна игра „Морски шах”

Парти Подаръци

Морски Шах с Шотове

12.00лв. с ДДС

Ако загубите игра на морски шах с шотове, ще трябва да изпиете не един, а три шота! Това са правилата в тази алкохолна версия за възрастни. Ако съперника ви шахматира и направи редичката си пръв, ще трябва да изпиете трите шота от редичката. Това определено е добър стимул да спечелите. Но и за противника ви също.

Парти игра „Гореща жица”

Гореща жица” е истинско предизвикателство за търпението и сръчността ви. В тази забавна игра целта е да преминете по трасето на „горещата жица”, без да я докоснете. Но това няма да е толкова лесно, защото още след първата грешка, ще трябва да изпиете шота в чашката си и отново да я напълните. Колко ли грешки ще направите? Пробвайте и предизвикайте приятелите си, да покажат сръчността си.

За още откачени парти игри и забавни подаръци за купони, посетете категорията ни парти подаръци, където ще откриете още креативни и нестандартни подаръци за готини хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *