5 от най-добрите онлайн магазини за подаръци

Всички искаме да направим подарък, който ще се хареса и помни. Но когато дойде моментът да го изберем, изведнъж напълно забравяме, какво иска и от какво има нужда получателя му.

Така започва ежегодния цикъл в паническо закупуване на случайни подаръци като шалове, лосиони за тяло или свещи, които знаем, че ще свършат захвърлени в някой шкаф или преотстъпени на някой друг. Тази година е време да сложите край на тази лоша традиция, като изберете подарък навреме. За целта разгледате нестандартните предложения в 5 от най-добрите онлайн магазина за креативни подаръци и набележете мечтани подаръци за вашите близки:

Dreboliiki.com

Български онлайн магазин за оригинални и идейни подаръци. В него ще намерите иновативни джаджи за вкъщи и уникални подаръци за всеки повод. Основен акцент в сайта са подаръците за мъже, жени и тийнейджъри. Онлайн магазинът предлага продукти на някои световно известни марки за подаръци като Thumbs Up, Luckies of London, Mustard и OTOTO. Разнообразие от идеи за подарък ще откриете в някои от най-големите им категории: парти игри с пиене, чаши за подарък, кухненски джаджи, скреч карти и много други. Ако пазарувате повторно в сайта, може да се възползвате от отстъпките за лоялни клиенти.

dreboliiki

Uncommongoods.com

Нюйоркска компания за дизайнерски и ръчно изработени подаръци. В сайта е отделено голямо внимание на сватбените подаръци, повечето от които са с възможност за персонализиране. Колекцията им включва най-различни продукти: от неща за дома като картини, вази, чаши, възглавници, до украшения и книжни издания. Необикновените им подаръци са категоризирани и по интереси на получателя. В магазина ще намерите идеи за това, какво да подарите на тези, които обичат да пият бира, вино, да готвят, да спортуват, да се забавляват и много други.

uncommongoods

Vat19.com

Един от най-успешните американски онлайн ритейлъри на забавни подаръци. Част от най-купуваните им подаръци са сладките лакомства от категория гигантски желирани бонбони. Vat19 създадоха най-голямото желирано мече в света (което тежи 2,3кг.), както и най-големия желиран червей, който съдържа цели 4000 калории. Други популярни продукти на компанията са страховитите им, животински маски, които мърдат, докато говорите, както и вълшебните, плодови таблетки, които правят всичко кисело което изядете, сладко. Отличително преимущество на сайта дават забавните клипове, които компанията създава за почти всеки от своите продукти.

vat-19

Luckies.co.uk

Luckies of London са английска компания, която предлага подаръци за пътешественици. От предпазни калъфи, с които да пренасяте таблета си, докато пътувате, до табелки за маркиране на куфари, в сайта ще намерите всичко, което може да се подари на човек, който обича да пътува. Онлайн магазинът предлага подаръци и на чужди марки, но най-голям успех и популярност на компанията носят дизайнерските скреч карти, които произвеждат. Luckies създават нова, продуктова концепция, като първи комбинират идеята за изтъркването на лотарийни билетчета, с идеята за създаване на персонализирана, политическа карта, която да изобразява задграничните ти пътешествия.

luckies

Odditymall.com

Odditymall е истинско свърталище на откачените подаръци. От специални приспособления за местене на тежки уреди, през специален уред за хващане на паяци, различни роботизирани джаджи, часовник, който отчита година, че чак до маса за хранене на катерички и масажор за котешка муцуна, всеки подарък в този сайт може да се опише като супер щур и странен. Ако ви трябва истинско вдъхновение, този онлайн магазин е мястото, от което може да го почерпите.

oditymall

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *