5-те задължителни мобилни аксесоара

Аксесоари за Телефон

В последните години мобилните технологии бележат невероятен ръст. Те са част от нашето ежедневие и са ни в услуга във всеки един момент от деня. От сутрешната аларма, до приложенията за лесно заспиване, те ни следват навсякъде.

За да направят по-лесен живота и работата ни, умните инженери са намерили начин да измислят практични и удобни аксесоари за всеки телефон. Именно поради тази причина, съставихме лист, представящ 5-те задължителни мобилни аксесоара, които в наши дни всеки трябва да има. И така, без да увъртаме повече, ето ги и тях:

Клавиатура за телефона

Помните ли как в желанието си да напишем SMS или е-mail, натискахме по няколко букви едновременно на откачено малкия дисплей на телефоните си? Е, освен че вече екраните са доста по-големи, е намерено и още по-добро и удобно решение на проблема – клавиатурата за телефон. Тази малка джаджа не само улеснява ежедневната работа с мобилните устройства, но и е създадена да бъде съвместима с всички познати до сега операционни системи, включително Android, iOS и Windows Mobile. Блутут клавиатурата е и изключително удобна от гледна точка на това, че е безжична (работи на разстояние до 10 метра) и съответно лесна за употреба. За да е още по-практична за потребителя, е с QWERTY разположение на клавишите – идентично с разположението на стандартната компютърна клавиатура. Освен това, тази малка джаджа притежава вградена литиево-йонна батерия, която позволява постоянна работа на устройството над 15 часа или над 240 часа в готовност за работа. С нея всяко модерно тъчскрийн устройство лесно и бързо става още по-функционално.

Bluetooth Клавиатура за Телефон

Тонколонки за телефон

Сещате ли се за моментите, в които сте навън с приятели и бихте искали да има музика около вас, играете карти на таванската или пък се возите в кола без радио? Мобилният телефон е идеалният вариант, да, обаче, той не може да е с толкова добър звук колкото ни се иска, а най-често силата на звука му е крайно недостатъчна, за да създаде приятен музикален фон. Ето за такива моменти, както и много други ситуации, за които не сте се и сещали дори, преносимата тонколонка за телефон е перфектният вариант. Освен, че е компактна и удобна, тя притежава също толкова добра звукова характеристика, като по нищо не отстъпва на традиционните компютърни колони и е в пъти по-добра от тонколоните на повечето марки лаптопи. За да носи куп забавни мигове и настроение навсякъде, портативната колонка е снабдена с ключодържател, чрез който може да я закачите на всяко място, което пожелаете.

Колонка за Телефон
Колонка за Телефон

Ръкавици за телефон

Студените дни в България са факт, ето една причина всички ние да ходим доста дебело облечени в периода от септември до март. Ужасно е, когато имаш телефон последен писък на техниката, но уви – принуден си да го държиш в джоба или да го ползваш с вкочанени пръсти. За голяма радост и в тази сфера е измислено решение. Ръкавиците за телефон са специално изработени, за да запазят ръцете ви топли, докато цъкате на смартфона си, докато чакате такси или по друг повод убивате време. Не е сигурно точно как са изобретени – с метални или магнитни нишки или нещо друго, но едно е гарантирано – пране след пране, те продължават да изпълняват своята функция. Меки и еластични, в класическия черен цвят, ръкавиците за тъчскрийн iGloves са с елегантен и изчистен дизайн, който ги прави еднакво подходящ аксесоар и за двата пола.

Ръкавици за Смартфон
Ръкавици за Смартфон

Калъфи и кейсове за мобилен телефон

С нарастването на размерите на телефоните, все по трудни стават и решенията, как точно да предпазим екраните им от надиране. Калъфчетата могат да ни предпазят от доста неудобства именно в тази насока. В последно време основната им роля като средство за съхранение на смартфона се измества от нестандартното предназначение, което калъфите намират като моден аксесоар. Калъфите днес приемат всякакви причудливи и закачливи форми, изпъстрени са с най-различни цветове, картинки, снимки и притежават безброй екстри. Благодарение на нестандартна дизайнерска мисъл, разнообразие на материи и елементи красят гърбовете на модерните ни телефони. Освен, за да сме в крак с тенденциите е хубаво да ги имаме и заради тяхното основно предназначение.

Калъф за Телефон
Калъф за Телефон

Външна батерия за мобилен телефон

Освен за улеснение на живота ни, напредването на технологиите спомогна и да се сдобием с купища екстри, приложения и игри на телефоните си. Това е повече от прекрасно, но води до проблема с издръжливостта на батериите на устройствата. Всяко активно приложение и екстра съкръщават часовете на работа и принуждават потребителя да зарежда телефона си нон-стоп, висейки като вързан до най-близкия контакт. Вече няма да се изненадате да разберете, че имаме решение и за такава ситуация. Външната батерия за „i-устройства“ е изключително удобна и практична в забързаното ежедневие и ви гарантира още много време за работа с телефона в моментите в които най-много ви трябва или просто всеки път когато сте навън и ви се изтощи основната батерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *