5 USB джаджи за подарък

USB Джаджа

Поканата за рожден ден или друго празненство винаги е страхотна новина, но щастието никога не е пълно, защото изборът на подарък за повода често се оказва доста трудна и тягостна задача.

За да ви улесним в това начинание, в тази статия представяме няколко съвременни идеи за подарък, подходящи за рожден ден, Свети Валентин, Коледа, Нова Година или друг повод. Почти всеки човек днес има лаптоп или компютър – понякога и двете, а джаджите, с които можем да се снабдим около тях са безброй. Повечето целят да направят живота ни по-лесен и приятен, но USB джаджите, които ви предлагаме тук са не просто някакви обикновени компютърни аксесоари, а креативни подаръци, които се превръщат в повод за радост за всеки модерен човек.

USB Котлон

Първото предложение, с което ще ви запознаем е USB котлонът. В офиса или у дома, всички обичаме топлите напитки, а именно тази малка джаджа се грижи те винаги да са такива. Малко, практично и напълно безопасно, това устройство е перфектно за хора, които работят дълго на компютър или просто се офлянкват и кафето им изстива.  Спестявайки енергия и време за претопляне на течността, USB котлонът е силно ценен подарък за всеки истински любител на кафето.

USB Аквариум

Имате приятел, който обича животните и се чудите какво да му подарите? Е, стига сте се чудили, защото USB аквариумът е един страхотен вариант. Макар и по-малък от стандартните аквариуми по обем, той не им отстъпва по нищо, компенсирайки този малък недостатък с невероятната си функционалност и иновативен дизайн. Въпреки, че не е подходящ за отглеждане на големи риби, USB аквариумът е идеален дом за малките видове рибки, като е снабден с филтрираща система, както и система за насищане на водата с кислород. Предимството му пред класическия, стъклен аквариум е, че се чисти много по-лесно и представлява един несравним декор за всеки офис или дом.

USB Аквариум
USB Аквариум

 Освен това, този USB аквариум е идеално допълнение за всяко бюро – притежава място за всичките ви химикалки, моливи и всички други офис принадлежности, има вграден с LCD дисплей, който показва времето и температурата в стаята. Друго предимство е, че освен свързан с кабел към компютъра ви, той може да работи перфектно и абсолютно отделен, като за целта е снабден с място за 4 батерии от долната си страна.

USB Чехли

Меки, пухкави и удобни USB чехли са перфектният начин да изненадате някоя приятелка и изобщо всяка жена. Загряващи до 35 С⁰, те са идеални за студените зимни дни, а и не само. Студените крака носят изключителен дискомфорт. Вместо да се навличаме с няколко чифта чорапи или терлици, тези много сладки домашни чехли подсигуряват постоянна топлина за вашите крака (до 38 номер). Включени в най-близкото устройство, те успяват да затоплят краката ви с термо подложките, поставени в тях. За тези от вас, които често изпитват дискомфорта от студените си крака, това е перфектния подарък.

USB Вентилатор

Лятото наближава, а с него се връщат и спомените за изпепеляващата жега на терасата, в двора и у дома. USB вентилаторът позволява освен да се разхлаждате пред компютъра, да го използвате и на всяко място, на което носите персоналния си лаптоп. Въртенето на перката е безшумно, но ефективно – прави използването му удобно в офиса и други помещения.

USB Вентилатор
USB Вентилатор

USB Сигнализатор

Социалните мрежи набират скорост с всеки изминал ден. Все по-голяма рядкост е да срещнеш човек, който няма профил в поне един социален сайт. Благодарение на тези сайтове всеки един момент ние изпращаме и получаваме огромно количество информация, под формата на съобщения или e-mail. Въпреки това, не сме постоянно втренчени в монитора, наблюдавайки виртуалната си пощенска кутия, за да не пропуснем някой спешен e-mail. Тази уникална USB джаджа се свързва с Facebook, Tweeter, Gmail, Yahoo и Outlook и сигнализира, като светва всеки път, когато някой ви пише или изпрати имейл. С такъв подарък ще пратите всеки Facebook маниак на седмото небе от кеф.

USB Сигнализатор
USB Сигнализатор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *