Онлайн магазин Shturo.com

Ако се чувствате като в задънена улица, търсейки нетипични и изненадващи подаръци, достойни за любимите хора, SHTURO.com е създаден точно за да Ви помогне!

SHTURO.com е електронен магазин за идейни и интересни подаръци за всеки повод. Пръстен на настроението, летящ будилник, загряващи пантофи и саморазбъркваща чаша са само част от неочаквано щурия асортимент, с който сме напълнили магазина. Стремим се да съберем най-новите и оригинални продукти от цял свят, като Ви ги предложим преди всички останали, на достъпна и приемлива цена.

Чрез постоянно подобряване на всеки етап от нашата дейност – от визията на уебсайта, през разнообразието и качеството на предлаганите продукти, до обслужването от нашите телефонни консултанти, искаме да превърнем избора на подарък в едно забавно и приятно изживяване.

Tech-Xmas

SHTURO.COM е собственост на „Уеб Маркет Груп“ ООД, учредена през 2008-ма година, със седалище гр. Търговище, ул. „Гладстон“ №6 и ЕИК: 200217908, ДДС: BG200217908.

Звъннете ни, за да попитате за всичко друго, което ви интересува  – ние сме на Ваше разположение всеки работен ден от 10:00 до 17:00. Може да ни пишете и чрез формата за изпращане на съобщения на страницата за Контакти.

Приемаме поръчки на телефон 0988 356 309 и чрез формата за поръчки на сайта. Всички поръчки, направени до 16:00 часа, пристигат на следващия работен ден. За да зарадваме тези от вас, които пазаруват в последния момент, сме осигурили възможност да вземете поръчката си от офиса на куриерите, с които работим дори в събота, без оскъпяване цената на доставката. Повече информация за условията и сроковете за доставка, може да намерите на страница Плащане и Доставка.