Интересни идеи за подаръци за Свети Валентин

Подарък за деня на влюбените

До денят на влюбените остава малко повече от месец. Това означава, че е време да подготвим подаръците за любимия човек – няма все да чакаме последния момент, нали? Това е и темата на тази статия – да предложим няколко подходящи идеи за подаръци, които биха зарадвали и очаровали Вашата половинка, за Свети Валентин.

Ако бельото и козметиката Ви се струват твърде тривиални за подарък, може да вземете нещо ексцентрично, забавно и интересно. Такива продукти въобще не са трудно откриваеми, даже напротив – ако не ги намирате в магазините, потърсете в интернет и ще видите колко много странни и интересни изобретения ще откриете.

Флашка сърце
Флашка, която изглежда като истинско бижу и се носи на врата.

Бижутата са един прекрасен вариант за подарък за жена, но ако не разполагате с неограничени финанси, можете да заложите на един функционален и красив аксесоар – колие с флаш памет във форма на сърце.

Може пък, подаръкът да е нещо стандартно и традиционно, важното е да прави впечатление или да влиза в употреба. Така например, може да подарите на своята половинка оригинална чаша за кафе, на която да са изписани Вашите имена, или пък да е декорирана със сърчица, или нещо друго (все пак, Вие най-добре знаете какъв дизайн би се харесал на човека до Вас).

Ако Вашият партньор или партньорка, обича музиката, може да подарите оригинален музикален плейър, или пък симпатична тонколонка за смартфон (естествено, ако половинката Ви притежава такъв, ако пък не, към подаръка си може да добавите и смартфон).

Партньорът Ви е от хората, които трудно се разделят с възглавницата си сутрин? Може да му направите закачлив и функционален подарък – оригинален и нестандартен будилник, който ще направи събуждането, ако не по-лесно, то поне по-забавно.

Макар и красиви, сувенирите не са много препоръчителни. Причината за това е, че те просто ще бъдат оставени на някоя маса или секция, и след време ще бъдат забравени. По-добре подарете някакъв аксесоар за компютър, ако половинката Ви работи на такъв, отколкото някой безсмислен и ненужен сувенир.

Всеки страстен пушач, ще се зарадва на нестандартен и оригинален пепелник (например с формата на сърце), или пък такава запалка. Комплект от двете е още по-добър вариант.

Едва ли има човек, който да няма ключове, които постоянно носи със себе си. Ето Ви още една идея – подарете на половинката си оригинален и закачлив ключодържател.

Когато стане дума за деня на влюбените, първото нещо, което се появява в главите ни е сърце – голямо, червено сърце, с надпис „I love you!”. И тази асоциация е напълно логична и нормална – това е символът на празника. Но ако сте с половинката си от дълго време, то вероятно и двамата вече сте си подарили цели колекции от такива сърца. И  вместо да добавите още едно към тази колекция, по-добре изберете нещо друго – различно и функционално. А ако все пак държите на сърчицата, може да изберете подарък, който просто да е декориран така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *