Коледни подаръци – Идеи 2016

Коледни Подаръци - Идеи 2016

Най-хубавото на Коледа са подаръците, а най-лошото – стресът от тяхното търсене. Ние обаче тази година сме решили да не ви дадем да изпитате лошото на празника, като ви улесним в намирането на подаръци за всеки, с нашите 25 идеи за оригинален, коледен подарък!

ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА МЪЖ

Освен индивидуалните си интереси, мъжете по правило харесват спорт, месо, оръжия и бира. Коледа е идеалният повод да им покажем, че сме обърнали внимание на техните желания и интереси и от подаръка личи, че знаем, какво ще им хареса. Без повече встъпления, ето 5 интересни идеи за коледен подарък, подходящ за мъж:

melnichka-za-piper-buhalka

Мелничка за пипер – бейзболна бухалка

Необикновеното в тази мелничка за пипер – бейзболна бухалка е това, че притежава не само формата, но и размера на бейзболна бухалка. С дължина от цели 72 сантиметра, изработка от естествен бук и мелещ механизъм от неръждаема стомана, това е не просто някаква си мелничка, а самият крал на мелничките за пипер – достоен подарък за царя вкъщи!

 

Чаша – обектив “Делукс”

Заради реалистичния си дизайн, имитиращ обектив на камера, тази чаша е универсалният подарък за професионални или хоби фотографи!  С  мултифункционален капак и дизайн, позволяващ употребата му като чинийка за бисквити, тази фотографска чаша е най-доброто, което можеш да искаш от една чаша.

 

ledena-halba-za-bira

Ледена чаша за бира

Какво е Коледа без бира? Ами ден без бира, но това определено няма да допадне на мъжете. Това, което ще им хареса обаче, е тази уникална чаша за бира, която поддържа любимата, хмелова напитка, винаги студена! Ледената чаша за бира е налична в два варианта – с вместимост от 400 или 650 милилитра. Изберете подходящия капацитет, пъхнете я в хладилната камера и я извадете след 3-4 часа, когато ще е вече вледенена. Но спокойно, ледената чаша няма да се разтопи в ръцете ви, защото ледът е затворен между двойните и стени и там ще си остане.

 

vilica-za-spageti

Вилица за спагети

Ако телескопичната вилица вече се намира в арсенала ви забавни прибори, време е да се сдобиете с ново попълнение към нестандартната си колекция – представяме ви въртящата се, вилица за спагети! Тя работи с помощта на две батерии (ААА). Щом натиснете бутона и, главата със зъбците на вилицата започва да се върти и бързо навива спагетите ви. Въртящата се вилица е страхотен, забавен подарък за всеки мъж – почитател на италианската кухня.

 

distancionno-futbolna-topka

Дистанционно – футболна топка

Един на трима мъже е футболен фен – ако получателят на вашия подарък е третият от тях, определено ще се зарадва на дистанционното – футболна топка! Този подарък за футболни фенове притежава 6-те най-важни бутона на дистанционното – един за включване на телевизора, 2 за регулиране на звука, един за спиране на звука и 2 за смяна на каналите. С 6-те си големи, меки бутона осигурява бърз достъп до най-необходимите при гледане на мач, функции на телевизора. Коженото му покритие, мека вътрешност и форма на футболна топка, правят това универсално дистанционно, напълно защитено от повреда при изтърване или събаряне от дивана или масата. Футболното първенство определено е повод за разгорещяване на страстите у мъжете, така че футболното дистанционно е практичен и много подходящ подарък.

ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА

„Перфектният подарък за жена е този, който получава.“ Любимата жена ще оцени, каквото и да подарите. Но със следващите 5 подаръка, ще и покажете, че тази Коледа сте вложили особени усилия и мисъл в избора и на подарък:

ovlajnitel-aromatizator-kola

Овлажнител за въздух за кола

Ако колата ви е като втори дом, мини овлажнителят за въздух е най-подходящата „домашна“ придобивка и перфектен избор за подарък. Климатиците са сред основните виновници за изсушаване на въздуха, а през зимата употребата на климатик в колата, е доста интензивна. Мини овлажнителят за въздух ще ви накара да забравите как някога сте кашляли в колата от сухият и остър въздух. Освен за овлажняване, може да се ползва за ароматизиране на въздуха. Тъй като се захранва от гнездото за запалка на автомобила, тази джаджа е универсална по отношение на марката и модела на колата, в която ще се използва. Резервоарът на овлажнителя събира 50 милилитра вода, която се изпарява за около 2 часа. След като водата в резервоарчето се изчерпа, овлажнителят има функция за самоизключване.

 

botushki-za-mikrovalnova

Пантофки за микровълнова

Пантофите за микровълнова са още един достоен представител на нестандартните ни подаръци с ароматерапевтични свойства! Причината да спадат към тях е съдържанието на вътрешността на ботушките – те са пълни със сушени цветове от лавандула и ленено семе. Необикновените материали, вложени в производството на домашните, дамски пантофки, служат за изпълнение на основното им предназначение – да се затоплят в микровълнова. След 2 минути на 200 градуса, пантофките са готови не само да стоплят краката на мама и любимата жена, но и да я отпуснат с нежния, лавандулов аромат, който разнасят.

 

vyrtqshta-se-stojka-za-telefon

Панорамна, смартфон стойка

Селфитата бяха сред основните акценти на изминалата година. Ако получателят на вашия подарък все още няма селфи стик, вече знаете какво може да му подарите. А за тези, които вече са се оборудвали, панорамната ни, смартфон стойка е следващата задължителна придобивка! Както названието и загатва, основната функция на панорамната стойка е да ви помогне в заснемането на отлични панорамни снимки. С вградена, литиево-йонна батерия и Bluetooth свързване, електронната стойка е създадена за безжично управление. След като поставите смартфона си в щипката на стойката, която го захваща с помощта на „менгеме-механизъм“, започвате да въртите и управлявате движението на стойката с помощта на инфраред дистанционно. Панорамната стойка за смартфон е уникален и особено подходящ подарък за всеки, който обича да се снима! Тя е като личния ти робот – фотограф, който ще изтърпи всяка твоя прищявка, като в същото време остави в ръцете ти пълен контрол върху снимачната камера.

masichka-za-laptop-laptray

Масичка LapTray Pro

Коледните празници са любимото ни време за излежаване на топличко в леглото. Това, с което идилията ще е пълна, е естествено лаптопа в скута. Но усещайки, как дъното му се загрява, в нас нахълтва притеснение, че от меката повърхност лаптопа ще прегрее и бързо ставаме от леглото, за да го преместим на масата до дивана. Познат ли ви е този сюжет? С портативната, сгъваема масичка LapTray Pro, той остава в миналото. Масичката за лаптоп за легло предпазва лаптопа ви от прегряване, като осигурява оребрена повърхност, върху която да го поставите. В зависимост каква поза сте заели, може да нагласите наклона на лаптопа си, като регулирате степените на наклон на масичката. Масичката LapTray Pro притежава и вградена лампичка за четене на книга, скрито шкафче за флашки, химикали и други дреболийки и специален пад с неплъзгащо покритие, върху който може да поставите чаша кафе или да използвате мишка. Височината на масичката също се регулира – от 7 до 37 сантиметра. Това я прави удобна странична, помощна масичка, която да използвате до леглото, дори докато не я ползвате. 😛

 

scratch-karta-na-sveta

Карта за изтриване

Карата за изтриване е създадена, за да превърне във фасулска работа намирането на перфектния подарък за всеки, който обича да пътува! Ако сте решили да прекарате коледните празници в чужбина, това е ясен знак, че картата за изтриване е подходящият подарък, с който да зарадвате любимата съпруга. Тази карта за изтриване притежава всички качества на страхотния подарък – има елегантна, стилна, твърда опаковка (във форма на цилиндър) и уникална идея. Смисълът на картата е не просто да краси някоя стена, а да проследи задграничните пътешествия на своя собственик. За целта, трябва да изтриете със стотинка държавите на световната карта, които сте посетили. Под изтрития пласт се разкрива цветна илюстрация на територията и градовете на конкретната държава. Картата за изтриване е супер як подарък за всяка жена, който с гордост ще показва на приятели.

ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА МОМЧЕ ТИЙНЕЙДЖЪР

Тийнейджърските години са най-купонджийският период от живота на българина. Ако избирате подарък за приятел, парти подаръците, които сме предложили са най-добрият избор. Ако търсите подарък за сина си, също имаме подходящи идеи, които гарантирано ще му харесат.

alkoholen-pistolet

Пистолет за алкохол

Алкохолният пистолет е съчетание от две любими на момчетата неща – алкохола и оръжията. 😀 Това е уникална изненада, която ще направи коледното парти или безпаметно, или незабравимо. Само заредете пълнителя на пистолета с един шот огнена текила (40мл.), дръпнете предпазителя и натиснете спусъка – ще видите, как тънка струя алкохол, скоростно лети към устата на приятелите ви! Този подарък може да бъде комбиниран с някоя от забавните ни, парти игри, а застрелването с пистолета, да е наказание за загубилия в играта.

ne-se-syrdi-choveche-s-shotove

Не се сърди човече с шотове

Това е пиянски вариант на детската игра „Не се сърди човече“. В по-голямата си част правилата на играта са запазени същите, но вместо пионки, в тази версия, играете с чашки за шотове. Комплектът пристига с подробни инструкции за игра на български. В играта могат да участват максимум 4 човека, но едно e сигурно – никой от четиримата няма да скучае. 😛

 

samorazbyrkvashta-termo-chasha

Саморазбъркваща се термо чаша

Саморазбъркващата, термо чаша е кротък, но готин подарък. 😛 Поради наличието на електронни компоненти в своята конструкция, тя е една от най-нестандартните чаши, които предлагаме. Електроните и части осигуряват функционирането на бутон, разположен на дръжката на чашата. Вероятно не може да предположите за какво служи бутона, затова бързам да ви кажа – бутонът активира перка във вътрешността на чашата, която с въртенето си образува мини водно торнадо, което разбърква нейното съдържание! Момчетата обичат копчета и ги мързи да вършат редица неща, така че какъв по-як подарък за Коледа за момче, от саморазбъркващата, термо чаша?!

 

sportna-action-camera-1080p-FullHD

Спортна, мини екшън камера

Тази екшън камера олицетворява отговора на въпроса „Какво обичат момчетата?“. Естествено, екшъна! Прибавете спорта и видео заснемането и получавате този як подарък за тийнейджър. Спортната, мини екшън камера на Rayline заснема 12-мегапикселови снимки с отлично качество. Прави Full HD видео с резолюция 1080 х 30fps, поддържа Wi-Fi връзка, чрез която имате възможност за Live-streaming. Благодарение на водоустойчивия и удароустойчив кейс, може да я използвате и под вода, на дълбочина до 30 метра. Тези впечатляващи характеристики в допълнение към достъпната и цена, я правят идеален коледен подарък и перфектно средство за заснемане на всичките ви екстремни преживявания през зимната ваканция – като каране на сноуборд или ски сокове например. Тази мини екшън камера има и редица яки приложения за лятото, но тъй като говорим за коледни подаръци, тук няма да ги разглеждаме.

dispensyr-techen-sapun-nos

Диспенсър за сапун – Нос

Ето и един забавен, коледен подарък за момче. Този диспенсър за течен сапун или душ гел, ще предизвика гнуслива реакция у всяко момиче, но пък за момчетата, е просто страхотен подарък. За да си изцъркате сапун в ръката, трябва да стиснете гумения нос и от дясната ноздра ще потече … каквото очаквате. 😀 Диспенсърът нос е подходящ за всяка баня, благодарение на лесното си монтиране (залепя се за плочките на стената с помощта на 3 броя силиконови, вакуумни вендузи). С този подарък ще зарадвате всеки тийн и често ще чувате, как някой се хили в банята.

ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА МОМИЧЕ ТИЙНЕЙДЖЪР

Повечето момичета в тийнейджърска възраст харесват няколко неща – селфита, момчета, кино и модни придобивки. Изхождайки от този факт, тук сме подбрали 5 гениални идеи за коледен подарък за момиче!

 

USB чехли

Usb чехлите са интересен подарък за момиче и практична, модна придобивка. Ако смятате, че единственият начин да накарате дъщеря си да носи чехли, е да ги вържете за краката и, ще се зарадвате да чуете, че вече сме открили много по-ефективен начин. Тези USB чехли са супер мекички, удобни и универсални по размер (подходящи за номер на ходилото 35-40 номер). Притежават специални, термо подложки, които посредством дълъг кабел се свързват към USB-то на компютъра, откъдето черпят енергия, за да се затоплят до 35 градуса! Така, докато седите пред компютъра и не се движите, USB чехлите ще топлят краката ви. Когато решите да станете от компютъра, може да си останете с мекичките чехли, като трябва само да разкопчаете циповете им и да извадите електрическите им, термо подложки. Usb чехлите са чудесен, полезен подарък, който с радост ще обуе и носи всяко момиче.

 

rechnik-seif-0001

Книга – сейф

Това, което прилича на дебела, скучна книга, всъщност е стоманен, мини сейф, в който може да поберете всички свои ценни джаджи. Всяко момиче иска да запази поверителни ценните си лични вещи – като например своя личен дневник. Тази книга сейф е най-сигурното място, на което да ги скрие. Семплият дизайн на книгата-сейф не привлича внимание, но дори някой да прояви интерес към нейното съдържание, няма да може да я отвори, тъй като книгата е заключена с помощта на истинска, стоманена ключалка. Книгата – сейф е налична в черно, синьо и червено, така че изберете нейния любим цвят и сте готови с перфектен подарък за Коледа!

 

selfi-stik

Селфи стик с bluetooth

Без селфи стик, професионалното самозаснемане е направо невъзможно. Освен това, да се снимаш от една ръка разстояние е отдавна демоде. Така че, ако е останало момиче без този селфи инструмент, крайно време е да го снабдите с него! Употребата на селфи стика е супер лесна – само поставяте телефона си в щипката, разпъвате стика и за да направите снимка или клип, натискате бутона на неговото блутут дистанционно.

 

dekorativna-vyzglavnica-emotikon

Възглавничка – емотикон

Emoji възглавничката е як подарък за всеки facebook маниак – а това е почти всяко момиче тийнейджър. 😛 Изработена е от висококачествен полиестер и е супер мекичка и приятна на допир. Възглавничката е налична в 5 модела, които имитират социалните иконки, които задължително присъстват в „езика“ на всеки истински facebooker. В допълнение към възглавничката, може да купите и някой от моделите на чашата – емотикон, чиито дизайн споделя същата тематика.

 

mashina-za-pukanki-01

Мини машина за пуканки

Ето, че стигнахме до поредното любимо занимание на момичетата – гледането на филми. Но на празен стомах филм не се гледа, а най-подходящата „филмова храна“ са разбира се любимите, хрупкави пуканки! С тази мини машина за пуканки няма да се налага вече да купувате пакети с пуканки за микровълнова, а ако нямате микровълнова, пак ще може да си правите вкусни, домашно приготвени пуканки. Мини машината за пуканки притежава креативен дизайн, който имитира улична машина за пуканки. Захранва се от контакта, а най-якото е, че за опукването на пуканките не използва мазнина, което прави пуканките ви напълно безвредни и диетични. Ако все пак искате да ги овкусите допълнително, щом ги извадите от машината и са още топли, може да ги посолите и полеете с малко разтопено масло или карамелизирана захар (в случай, че обичате сладки пуканки).

ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ДЕТЕ

Омръзна ли ви всяка Коледа да подарявате на детето кукла или количка? Ако на вас не ви е омръзнало, то на детето вероятно му е писнало, въпреки че не би отказало какъвто и да е подарък. 😀 Със следващите 5 идеи за коледен подарък за дете тази година ще му покажете, че може да сте и непредсказуеми.

kreativna-lampa-tetris

Лампа „Тетрис“

Това не е обикновена нощна лампа. Това е първата интерактивна лампа, която предлагаме. Съставена е от отделни парчета в седем, различни, геометрични форми. Парчетата се наричат тетраминоси, заради това, че всяко парче е образувано от 4 (на гръцки „тетра“) квадрата. Оттам идва и името на играта “Tetris”. Тази нощна лампа, за първи път представя интерпретация на геймплея във физическата реалност. За основа на лампата служи синьото тетрамино с четири квадратчета, разположени в линия. Оттам нататък, конструкцията на лампата зависи изцяло от вашето дете. Останалите парчета могат да бъдат подредени върху основата в най-различни форми. След като едно парче се добави към основата, то автоматично светва. Това се случва на принципа на индукцията, тъй като между отделните тетраминоси няма никаква видима връзка.

Тази креативна лампа носи името на известната игра, не само заради интересния си дизайн, но и защото е част от франчайзинга на руската компания, която създава видео играта още през 1984-та година.

 

katapulta-na-da-vinci

Катапултът на Да Винчи

Това е 3D прототип на работещ катапулт, създаден по скица на Леонардо Да Винчи. След като го сглобите, с него може да изстрелвате пластелинови топчета (включени в комплекта), на разстояние от 4 метра! Това е перфектната коледна играчка за момче – тя е уникална комбинация от сглобяем, дървен модел и оръжие за изстрелване на топчета. Най-хубавото е, че ако детето е на по-малко от 12 години, вероятно ще трябва да се включите в сглобяването, което ще е допълнително забавление и за самите вас, освен за детето.

 

kasichka-meche

Плюшена касичка – мече

Това плюшено мече е малък, коледен подарък за дете, момиче. Въпреки, че прилича на плюшена играчка, мечето всъщност представлява касичка. На гърба му е разположен процепът, през който се пускат банкноти и стотинки, а от долната страна на играчката има специален отвор за вадене на паричките, който се отключва с пластмасово ключе, висящо на въженце, окачено на врата на мечето.

 

letiasht-budilnik

Летящ будилник

Летящият будилник е забавен, интересен начин да събудите детето за училище. Щом алармата за събуждане се включи, перката на будилника се откача от основата му и полита във въздуха. Забавното е, че будилникът няма да спре да пищи, докато детето не открие къде е паднала излетялата перка и не я върне на мястото и. Това се казва гарантиран начин за събуждане. Когато не го ползва като будилник, детето може да си играе с него, като изстрелва перката на будилника с натискането на копче.

 

mini-ofis-igri

Мини игри за бюро

Ако търсите тих, занимателен, детски подарък, мини игрите за бюро са добър избор. Тъй като за тях са нужни поне двама играчи, те са много подходящи, ако семейството се състои от две и повече деца, които могат да играят заедно. Мини игрите за бюро представляват умалени версии на известни, спортни игри – в случая това са мини баскетбол и мини боулинг. Правилата за игра са очевидни – при баскетбола трябва с пръст да изстреляте баскетболната топка и да вкарате кош. Определят се допустим брой опити и който има най-много вкарани коша, печели. При боулинга, трябва да наредите кеглите и да ги съборите с възможно най-малко хвърляния на топката (в случая топката се пуска по улей, който трябва да наместите на определено разстояние от кеглите). Точкуването е като според оригиналните правила.

Ако сред тези 25 нестандартни идеи за подарък за Коледа, не сте открили подходящ подарък за всеки член на вашето семейство или за вашите приятели, може да разгледате всички Коледни подаръци, предлагани с сайта.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *