Оригинални подаръци за любители на виното

Празниците наближават и търсенето на подаръци е отново в разгара си. Някои от нас тепърва ще започнат да разследват и подпитват, кой какво би искал да получи за подарък. Но тези, чиито близки и приятели обичат вино, са големи късметлии, защото ще ги улесним със следващите 5 оригинални идеи за подаръци за любители на виното!

Чаша – обърната бутилка вино

36.00лв. с ДДС

Тази стъклена чаша за вино изобщо не лъже – освен, че изглежда като обърната бутилка вино, реално може да побере цялото съдържание на бутилката наведнъж, благодарение на огромния си капацитет на вместимост от 750 милилитра. Това я прави страхотен подарък за тези, които не пият повече от чаша вино.

Половин чаша за вино

29.00лв. с ДДС

За да не изпадате в дълбоки, философски размисли, за това дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна, просто си вземете половин чаша и си пийте виното спокойно! Тази нестандартна, стъклена чаша за вино събира 162 милилитра и пристига в страхотна, цветна кутия за подарък.

Комплект аксесоари за вино в бутилка (или буре)

Изчерпан
35.00лв. с ДДС

Ако искате да подарите нещо, което ще се ползва постоянно, изберете този уникален комплект от 5 страхотни аксесоара за вино! Освен функционален и практичен, този комплект за вино е и супер креативен, което се дължи на нестандартната кутия – бутилка, в която пристига. Комплектът включва тирбушон за вино, тапа, накрайник за наливане, обиращ капките пръстен и ножче за изрязване на фолио. Комплектът е наличен и в съкратен вариант от 3 аксесоара в кутия с форма на буренце за вино.

Стойка за вино – Верига

Подаръци за Дома

Стойка за Вино – Верига

25.00лв. с ДДС

На тази креативна стойка и най-обикновената бутилка вино ще изглежда като за изложба! Стойката за вино – Верига привлича внимание, даже и да е скрита под масата. Е, добре, може би не чак под масата… Но определено ще стане тема за разговор за всеки, който види как държи бутилката ви с вино във въздуха.

Музикален тирбушон за вино

Подаръци за Дома

Пеещ Тирбушон за Вино

29.00лв. с ДДС

Пеещият тирбушон за вино е един от най-забавните, идейни и интересни подаръци за любители на вината. Освен, че ще помогне с изваждането на тапата на бутилката, ще ви настрои в подходящо настроение за дегустация, като ви пусне песента „O, sole mio”!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *