facebook_pixel

Подарък за Жена

Правилният избор на оригинален подарък за жена зависи от редица фактори. Един от тях е, да имате представа за това, какво вече притежава тя, от какво се нуждае, какъв е нейният вкус или какво би харесала. От своя страна, тези познания зависят от това колко сте близки с получателя на подаръка.

Продължи...

Ако търсите идея за подарък на съпруга например, може да и изберете нещо по-специфично, тъй като вероятно познавате достатъчно добре нейните хобита и интереси. Ако кухнята е нейната страст, име страхотни, идейни подаръци за готвачи. Ако има интерес във фотографията, разгледайте нашите зарибяващи подаръци за фотографи. За почитатели на книгите, имаме приятна изненада – това е подпирачката за книги. Почти всяка жена обича кафето, така че ако получателят на вашият подарък не е изключение, зарадвайте го с някоя от нашите нестандартни чаши за кафе. Ако искате да изненадате съпругата си с романтичен подарък, ще намерите идеи в категория подаръци за Свети Валентин.

Ако получателят на подаръка не ви е толкова близък, може да му изберете по-универсален подарък: например някой интересен аксесоар за дома или иновативна смартфон джаджа. Ако търсите подарък за сестра или най-добра приятелка, насочете внимание към категория „парти подаръци“.

Подаръци за Дома

LED Табло за Съобщения

25.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Скреч Списък “51 Добрини”

39.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Скреч Списък „51 Романтични Жеста”

39.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Географска Скреч Карта на Света

85.00лв. с ДДС

Други Щуротии

Пъзел “You Complete Me”

24.00лв. с ДДС

Подаръци за Дома

Фондю Сет за Шоколад

59.00лв. с ДДС
17.00лв. с ДДС

Интересни USB Флаш Памети

Флаш Памет – Червило (8GB)

25.00лв. с ДДС

Офис Подаръци

Водоустойчив Тефтер

28.00лв. с ДДС

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник, поръчки няма да бъдат изпращани и доставяни на 22-ри Септември (петък).