facebook_pixel

Коледни Подаръци

Излезли сте на лов на коледни подаръци? Ако не сте се въоръжили с търпение – чудесно, защото така или иначе, тук то няма да е нужно. Независимо дали търсите коледен подарък за мъж или жена, дете или тийнейджър, баба, дядо, майка, баща, брат, сестра, приятел, съпруг, съпруга или пък колега – големият избор на подаръци за Коледа, който сме предоставили, прави трудно да не уловите подходящия подарък!

Продължи...

Подаръците са универсалният начин да зарадваме някой, а Коледа е единственият празник, на който всеки получава и раздава купища подаръци! Това прави 25-ти декември един от най-нетърпеливо чаканите дни в годината, чието наближаване несъмнено предизвиква всеобща еуфория и истинско вълнение. Използвайте повода, за да зарадвате, тези които обичате с идеен и интересен подарък. За почитателите на кафето, сме подготвили USB котлон – бисквитка и саморазбъркваща се чаша. За уютните вечери пред телевизора, подсигурете се с вкусна разядка със страхотната ни домашна машина за пуканки. За да стоплите крачетата на любимата жена, подарете и меки пантофки за микровълнова с аромат на лавандула или топли USB чехли.

Подаръци за Дома

LED Табло за Съобщения

25.00лв. с ДДС

Подаръци за Дома

Възглавница – Емотикон

22.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Скреч Списък “51 Добрини”

39.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Скреч Списък „51 Романтични Жеста”

39.00лв. с ДДС
49.00лв. с ДДС
49.00лв. с ДДС
159.00лв. с ДДС
99.00лв. с ДДС

Аксесоари за Телефон

Bluetooth Джойстик за Телефон

69.00лв. с ДДС

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник, поръчки няма да бъдат изпращани и доставяни на 22-ри Септември (петък).