Мъж

Показване на 1–12 от 237 резултата

Подарък за Мъж

При търсенето на оригинален подарък за мъж, първото, което ни идва наум, често е идеята да съобразим подаръка с неговото хоби, вкус, професия или интереси.


На теория звучи лесно, но на практика индивидуалните интереси на мъжете могат да са толкова необикновени и специфични, че откриването на подарък, който да съвпада с тях, да се окаже трудно начинание. При такова затруднение, ще намерите решение в Shturo.com! Тук ще намерите нестандартни, щури и едновременно с това, универсални подаръци за всеки мъж в живота ви!

„Всеки един човек е уникален, точно както всички останали.“ Тази известна сентенция означава само едно: при търсенето на подарък за гадже, брат, баща, син или най-добър приятел, трябва да се опираме на общото между мъжете, а не на уникалната различност на всяка личност. Чувството за хумор е известна, обща черта на мъжете, така че едни от най-подходящите идеи за подарък на мъж са забавните. Тук ще намерите много шегаджийски подаръци, които ще изненадат всеки мъж, без значение от персоналните му интереси.

Поводът за поднасянето на подарък, е един от определящите фактори за успешния му избор. Коледа е най-големият, семеен празник, така че, ако търсите подарък за коледа за мъж, бързо ще намерите идеи в категория Коледни подаръци. Ако търсите подарък за съпруг, може би ще има нещо интересно при нашите подаръци за Свети Валентин. За рожден ден и всякакви други поводи, обърнете специално внимание на универсалното яките подаръци за мъже – ледената чаша за бира, гигантската скреч карта, лъжицата за шампиони или дървената мелничка – бухалка.

Нестандартни Чаши

Чаша за Бира – Гира (700мл.)

Нестандартни Чаши

Чаша – Обектив от Керамика

39.00лв. с ДДС
20.00лв. с ДДС
36.00лв. с ДДС

Нестандартни Чаши

Чаша – Голям Банан

29.00лв. с ДДС

Нестандартни Чаши

Чаша “Screw You”

25.00лв. с ДДС
49.00лв. с ДДС

Подаръци за Дома

Стойка за Вино – Верига

25.00лв. с ДДС
35.00лв. с ДДС

Кухненски Подаръци

BBQ Шпатула “Мачете”

39.00лв. с ДДС
19.00лв. с ДДС