Нов Дом

Показване на 1–12 от 155 резултата

Подарък за Нов Дом

Нанасянето в нов дом, е чудесен повод за празнуване. Но според народните традиции в нов дом с празни ръце не се влиза. Затова всеки гост на дома трябва донесе дар за домакините и докато някога било прието да се носи пакет със сол и друг хранителен продукт (брашно, боб, леща), то днес от гостите очакваме малко по-неизчерпаеми подаръци.


Едни от най-подходящите подаръци за нов дом са необходимите за домакинството предмети. Това може да са неща за кухнята като комплект за подправки, купички за ядки, дигитална кухненска везна, мелничка за пипер, ръкавици за фурна, уред за почистване на ябълки, нестандартен кухненски черпак или забавна готварска престилка.

Страхотен подарък за нов дом са също вещите за хола: интересен часовник за стена, универсално TV дистанционно, подложки за чаши с креативен дизайн или декоративна възглавничка за диван. В категорията „Подарък за нов дом“ ще откриете още много интересни аксесоари за дома, подходящи за най-различни стаи. Хвърлете едно око на шегаджийските ни комплекти за разкрасяване на тоалетна – мини WC баскетбол и мини WC голф, както и на ароматните ни, електронни свещи – Emoticandle Blow или цветните Emoticandle с дистанционно, които са прекрасен декор за баня, спалня, хол или всяко друго помещение.

 

Подаръци за Дома

Книга – Сейф (Голяма)

39.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС
20.00лв. с ДДС
25.00лв. с ДДС
Изчерпан

Подаръци за Дома

Пеещ Тирбушон за Вино

29.00лв. с ДДС

Нестандартни Чаши

Шот Чашки за Шампанско

37.00лв. с ДДС
12.00лв. с ДДС