facebook_pixel

Подарък за Нов Дом

Нанасянето в нов дом, е чудесен повод за празнуване. Но според народните традиции в нов дом с празни ръце не се влиза. Затова всеки гост на дома трябва донесе дар за домакините и докато някога било прието да се носи пакет със сол и друг хранителен продукт (брашно, боб, леща), то днес от гостите очакваме малко по-неизчерпаеми подаръци.

Продължи...

Едни от най-подходящите подаръци за нов дом са необходимите за домакинството предмети. Това може да са неща за кухнята като комплект за подправки, купички за ядки, дигитална кухненска везна, мелничка за пипер, ръкавици за фурна, уред за почистване на ябълки, нестандартен кухненски черпак или забавна готварска престилка.

Страхотен подарък за нов дом са също вещите за хола: интересен часовник за стена, универсално TV дистанционно, подложки за чаши с креативен дизайн или декоративна възглавничка за диван. В категорията „Подарък за нов дом“ ще откриете още много интересни аксесоари за дома, подходящи за най-различни стаи. Хвърлете едно око на шегаджийските ни комплекти за разкрасяване на тоалетна – мини WC баскетбол и мини WC голф, както и на ароматните ни, електронни свещи – Emoticandle Blow или цветните Emoticandle с дистанционно, които са прекрасен декор за баня, спалня, хол или всяко друго помещение.

Нестандартни Чаши

Чаша за Чай и Кафе “Нинджа”

35.00лв. с ДДС
49.00лв. с ДДС
159.00лв. с ДДС
85.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Географска Скреч Карта на Света

85.00лв. с ДДС

Скреч Карти и Подаръци

Световна Скреч Карта Делукс

115.00лв. с ДДС

Подаръци за Дома

Фондю Сет за Шоколад

59.00лв. с ДДС
19.00лв. с ДДС

Кухненски Подаръци

Домашна Машина за Пуканки

120.00лв. с ДДС
88.00лв. с ДДС

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник, поръчки няма да бъдат изпращани и доставяни на 22-ри Септември (петък).