facebook_pixel

Подарък за Осми Март

Ако миналата година сте пропуснали Деня на жената, тази година не може да се отървете само с цвете, време е да се реванширате със супер як подарък!

Продължи...

В категорията ни „Подаръци за осми март“ ще откриете десетки идеи за подарък, уникален като мама, както и много специални подаръци за любимата съпруга. Най-голямата страст на почти всяка жена е дома и семейството. Затова тук ще откриете купища идейни джаджи за дома и кухнята, като купички за ядки – шам фъстък или купички – „Наклонената кула“, ароматни свещи с дистанционно, стъклена дъска – таблет, възглавничка – емотиконка или часовник с рамки за семейни снимки. Ретро машината за диетични пуканки и детокс бутилката са уникални подаръци за всяка жена, която е вманиачена по здравословното хранене.

Ако търсите по-личен и специален подарък за нея, чашите ни за кафе, топлите USB пантофки или световната карта за изтриване са чудесен избор. Просто разгледайте оригиналните подаръци за жени, които сме подбрали и изберете този, който най-много приляга на вашата майка или любима!

15.00лв. с ДДС

Кухненски Подаръци

Инфузер за Подправки “Чили”

24.00лв. с ДДС
25.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС

Кухненски Подаръци

Роботизирани Сол и Пипер

29.00лв. с ДДС

Подаръци за Дома

Уред за Масаж на Крака

29.00лв. с ДДС

Кухненски Подаръци

Дъска за Рязане „Петно“

29.00лв. с ДДС
35.00лв. с ДДС

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник, поръчки няма да бъдат изпращани и доставяни на 22-ри Септември (петък).