Рожден Ден

Показване на 1–12 от 350 резултата

Подарък за Рожден Ден

Открий най-щурата идея за подарък за рожден ден от нашата необикновена колекция, в която сме събрали десетки оригинални подаръци за мъже и нестандартни подаръци за жени.


За специален, подарък за 18 рожден ден, имаме супер забавни, парти подаръци, като пистолет за алкохолни шотове, алкохолна игра „Не се сърди човече с чашки“ или парти игра „Зарове и напитки“. Всеки мъж ще се зарадва, да получи за рождения си ден, диспенсър за бира с вградена камера за лед, ледена халба или универсално дистанционно – футболна топка.

Ако търсите подарък за рожден ден на жена, може да избухнете с някоя от специалните ни чаши за кафе, като например чаша обектив Deluxe. Всяка дама би се радвала на любимата си музика и в банята – може да и подарите тази емоция с водоустойчивата ни тонколонка за баня. А за най-малките членове на семейството, сме осигурили няколко супер забавни и закачливи, детски подаръци като уреда за бързо замразяване на сладолед, сглобяемия, дървен катапулт, изстрелващ топчета, комплекта от 111 самозавързващи се, водни балона или симпатичната ни, синя чаша – кит с място за бисквитка.

84.00лв. с ДДС

Нестандартни Чаши

Чаша – Обектив от Керамика

39.00лв. с ДДС
25.00лв. с ДДС
25.00лв. с ДДС
49.00лв. с ДДС

Нестандартни Чаши

Пиянска Чаша за Кафе

27.00лв. с ДДС
59.00лв. с ДДС
49.00лв. с ДДС

Нестандартни Чаши

Чаша – Обектив “Делукс”

30.00лв. с ДДС
25.00лв. с ДДС