Забавни подаръци и игри за моминско парти – идеи

Последния купон на бъдещата булка като неомъжена, трябва да е паметен. Със следващите забавни идеи за подаръци и игри за моминско парти не само ще постигнете това с лекота, но и вероятно ще изкарате по-забавно от мъжете! 😛

Скреч постер „101 коктейла”

Скреч Карти и Подаръци

Скреч Списък със 101 Коктейла

49.00лв. с ДДС

Какво по-добро начало на моминско парти от започването с коктейли?! Скреч постерът „101 коктейла” е уникален подарък, с който може да започнете вечерта, приготвяйки любимия коктейл на булката. Дори да не знаете, как се правят коктейли, скреч постерът ще ви помогне, защото на него са изписани необходимите съставки, които трябва да набавите предварително, за приготвяне на питието.

Балони с покритие за писане

25.00лв. с ДДС

Съществуват стотици парти игри с балони. Повечето от тях включват писане на разни неща по листчета и прикрепянето им към балоните. Балоните с покритие за писане обаче предвиждат това, като ви улесняват с възможността да пишете директно върху повърхността им.

Ето една идея за игра с балони – изпишете думата КАРАОКЕ, като напишете по една буква от думата на 7 от балоните. Комплектът включва 20 балона, така че на останалите напишете произволни букви (за по-коварно, използвайте някои от буквите на думата СТРИПТИЙЗ). Разпръснете балоните и накарайте булката да сглоби дума от тях, като се опита да познае, какво предстои да се случи на моминската ѝ вечер.

Още идеи: На всеки балон изпишете изречение, което някой от гостите на партито трябва да довърши. (Например: „Когато за първи път видя бъдещата булка, си помисли…” или „Ако беше коктейл, булката щеше да е…” или „Най-щурият ти спомен с булката е…”). Разпръснете балоните във въздуха и оставете всеки гост на партито да си хване балон и да довърши изречението, изписано на него.

Още една идея: Напишете по едно предизвикателство към бъдещата булка на всеки от балоните, хвърлете ги и я накарайте да хване колкото балона може. След това трябва да изпълни щурите предизвикателства, изписани на всеки от тях. Предизвикателствата може да са: да раздава презервативи, да иска автографи, да разкаже виц, да играе хоро, да покани мъж на танц със завързани очи, да пее на караоке и всякакви, други налудничави неща. Колкото повече се изчерви, толкова по-добре сте се справили.

Караоке микрофон за телефон с тонколона

59.00лв. с ДДС

Караокето е логично продължение на моминското парти. На този етап бъдещата булка трябва да е вече без задръжки и лесно да я навиете да пее на караоке. С караоке микрофона с тонколона за подарък, това изобщо няма да е трудно. Този нестандартен микрофон за караоке се свързва с телефона, което прави възможно използването му абсолютно навсякъде без допълнително захранване, апаратура или каквито и да е приготовления. Това означава, че дори да сте организирали купона в градината, ще може да си направите страхотно караоке без усилия.

Алкохолна рулетка

25.00лв. с ДДС

Алкохолната рулетка е класически парти подарък, без който не може да минете. А и вече сте пили коктейли, така че е време да пийнете шотове. Накарайте звездата на моминското парти да изпробва късмета си на игра на алкохолна рулетка. Просто напълнете половината чашки от рулетката с текила, а другата половина с вода, спрайт или друга прозрачна напитка. Разместете чашките, за да не личи коя какво съдържа. Завъртете колелото на рулетката и пуснете едното от топчетата. Чашките на рулетката са номерирани, така че когато топчето спре да дадено число, вземете чашката, на която е изписан същия номер и изпийте съдържанието.

Скреч постер „Кама Сутра”

Изчерпан
65.00лв. с ДДС

Скреч постерът „Кама Сутра” е страхотен подарък за бъдещото семейство. Той включва 100 пози от древната книга на любовта – Кама Сутра. Позите са онагледени с помощта на картинки, които обаче са скрити под специално скреч фолио с вид на одеялце. Едва след като избере поза, двойката може да изтрие скреч фолито, за да види какво се крие под одеялото.

Игра с пиене „Tipsy Tower”

25.00лв. с ДДС

Ако ви е останал вътък за още парти игри, не пропускайте играта “Наклонената кула” или „Tipsy Tower”. В комплекта разполагате с 60 гладки, дървени плочки, на които предварително може да напишете с молив различни предизвикателства. След това, с плочките се строи кула от 20 етажа – с по 3 плътно прилепени плочки на етаж. Съответно, няма да виждате какво е изписано на плочките от кулата, след като я построите. Играта започва след като първият играч премахне плочка от кулата, използвайки само едната си ръка и изпълни предизвикателството, изписано на нея. Следващият играч трябва също да изтегли плочка. Този, който предизвика колапса на кулата, губи играта и трябва да изпълни едно желание на булката.

Светещи парти очила с еквалайзер

Подобаващ и очакван завършек на вечерта е партито да се премести в дискотеката. А когато това стане, ще разберете колко як, впечатляващ, забавен и модерен подарък са светещите, парти очила за дискотека! С тях бъдещата булка ще се почувства наистина специално на последната моминска вечер … и определено няма да остане незабелязана дори в претъпканата с хора дискотека. Светещите парти очила за дискотека имат вграден еквалайзер, с чиято помощ светят в такт с музиката. Могат да се настроят към по-силен или по-слаб звук, за да може да светите дори в ритъм със собствения си говор. Притежават и презареждаща, Li-on батерия, благодарение на която работят без почивка в продължение на 12 часа!

Вижте още щури идеи за парти игри и забавни подаръци за купони в статията „Парти подаръци”!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *